Σελίδες

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οι ΠΑΟΚτσηδες φταιν για ολα

Δες αυτό:

και μετά αυτό:

201794_10150175778046297_638406296_7274079_5843541_o

και μετά αυτό:

Untitled1

Στο βίντεο πως βλέπουνε τη Θεσσαλονίκη επισκέπτες αυτής, αν είναι τυχεροί και δεν δουν αυτά που βλέπει ένας κάτοικος κέντρου στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης μετά το Πάσχα όταν οπαδοί του Ηρακλή αποφάσισαν να κάνουν πορεία για να διαμαρτυρηθούν για τον ενδεχόμενο υποβιβασμό τους καθώς χρωστάνε κάτι ψηλά.


Η συνταγή γνωστή, ένα ATM σπασμένο, ένα πέσιμο στο περίπτερο, φωτιά σε 5-6 κάδους και η δεύτερη φωτογραφία το αποτέλεσμα. Πέτυχα κι έναν γνωστό στο De Facto πο θέλανε να τον λιντσάρουνε κάτι Ηρακλειδείς. Έπρεπε να δεις τις φάτσες τους!! Σαν τον Καλιβάτση στην αθάνατη ατάκα "μα έχουν Αθηναϊκές πινακίδες..." Μεγάλες στιγμές. Με ρωτάν κάτι παλικάρια λίγο σαστισμένα από το σκηνικό "συνεχίζουμε κανονικά την πορεία΄;" "τι να σου πω ρε μεγάλε, σπίτι μου πάω, αλλά μεταξύ μας έτσι για ό,τι κι αν φωνάζετε, χάνετε το δίκιο σας" λέω, "α μη μασάς. ΠΑΟΚτσήδες τα προκάλεσαν" μου απάντησε.


Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και πήγα προς τα πάνω όπου έγινε ντου από τα ματ, πέσαν μερικά δακρυγόνα, κάτι μπουκάλια, μερικές πέτρες και το πάρτυ έφυγε παραπάνω... Πέτυχα δυο ακόμα γνωστούς, ανταλλάξαμε τις εμπειρίες μας. Τον έναν τον κυνήγησαν γιατί φορούσε κάτι πράσινο, η άλλη ήταν μέσα στα αυτοκίνητο της πολύ κοντά στο σημείο που έγινε το ντου.


Είπα να πάω σπίτι. Εκεί δίπλα κόσμος μαζεμένος και ένας σωριασμένος στην είσοδο πολυκατοικίας. Ήρθε το ασθενοφόρο, ζούσε αλλά δεν είχε επαφή. Αυτοί είναι μόνιμοι επισκέπτες της περιοχής, κι αυτοί άρρωστοι. Όχι με την ομάδα, με τη ντόπα.


Βράδυ Τρίτης, μία βόλτα στη γειτονιά... οι ΠΑΟΚτσήδες έμαθα φταίνε για όλα. Τον κακό μας τον καιρό...

Posted via email from Georgios Gatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου