Σελίδες

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μια εβδομαδα μετα το TEDxThessaloniki 2012

[[posterous-content:pid___1]]Λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες βγήκα να πάρω μία ανάσα

Πριν μία εβδομάδα αυτήν την ώρα ήταν σε πλήρη εξέλιξη η γενική πρόβα του TEDxThessaloniki 2012. Ακόμα βέβαια το ζούμε πολύ έντονα. Χθες τα περισσότερα μέλη της "εκτελεστικής επιτροπής" (τρομάρα μας :)) και άλλοι εθελοντές βρεθήκαμε για την απολογιστική μας συνάντηση.[[posterous-content:pid___2]]TEDxThessaloniki 2012 σε εξέλιξη

Δεν μείναμε στο τι πήγε καλά, γιατί κατά γενική ομολογία πήγε πολύ καλά (καλύτερα από πέρυσι που είχε σκίσει...), αλλά είδαμε τις λεπτομέρειες. Εκείνες τις μικρές που κάνουν τη διαφορά. Τι θ΄αλλάζαμε, τι δεν προσέξαμε. Θυμηθήκαμε αστείες στιγμές, στιγμές πανικού, λύσαμε μεταξύ μας εντάσεις και κρατήσαμε σημειώσεις.


Κάθε Μάρτιο καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που ασχολούμαι με το TEDxThessaloniki (λόγω του άγχους για την οικονομική βιωσιμότητα) και κάθε φορά που ολοκληρώνεται σκέφτομαι τι ωραία που του χρόνου θα είναι καλύτερο (αυτό το post είναι ένα reminder στον εαυτό μου να το διαβάσω τον Μάρτιο του 2013).

[[posterous-content:pid___3]]Αίθουσα Παύλος Ζάνας


Έχουν γραφτεί πολλά για την ημέρα του event οπότε με μία απλή αναζήτηση σε google/twitter κτλ θα βρείτε να διαβάσετε. Εγώ δεν είμαι απόλυτα αντικειμενικός για να γράψω γι αυτό, ούτε και θα ήταν ευγενικό να δείξω προτίμηση σε κάποιους ομιλητές από κάποιους άλλους. (Για την Τσαπανίδου που ήταν θεά μπορώ να το πω όμως!!!)


Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Αποτελεί απτό παράδειγμα πως η όρεξη και το μεράκι προκαλεί θετική ενέργεια και δημιουργικά αποτελέσματα.

[[posterous-content:pid___0]]

Η ομάδα του TEDxThessaloniki 2012 (λείπουν αρκετοί από τους εθελοντές)

Σύντομα όλες οι ομιλίες στο site του TEDxThessaloniki.

Και του χρόνου!!!

Υ.Γ. 1: Αν είσαι χορηγός call me!! Aυτοί οι παλαβοί αρχίσαν να σχεδιάζουν πολλά για το 2013!!!

Υ.Γ. 2: Οι φωτογραφίες είναι της Sofia Camplioni [[posterous-content:pid___5]]

Posted via email from Georgios Gatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου